Hallo,

Ik ben Angelique van Nuland en in 2004 ben ik begonnen met mijn eigen administratiekantoor voor het MKB.

De  naam had ik al snel gevonden en na mezelf te hebben ingeschreven bij de KvK en de Belastingdienst kon ik aan het werk op mijn kantoor op de eerste verdieping van onze woning. Niet erg groot, maar voor mij als starter geweldig.

In de zomer van 2007 hebben we onze garage omgebouwd tot kantoor omdat mijn vorige kantoor toch wel erg klein bleek te zijn nadat ik mijn eerste personeelslid in dienst nam. Nu zouden we nog efficiënter gaan werken en hadden we voor onze cliënten ook een betere ontvangst.

In maart 2018 hebben we de keuze gemaakt om niet meer aan huis te werken maar hebben we ons kantoor verhuist naar Nuland. Hierdoor is de ontvangst nog beter voor de klanten en kunnen we fulltime bezig zijn met onze werkzaamheden.

Bel voor een afspraak en kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek, de koffie (thee) staat altijd klaar.

Angelique

 

Hoi,

Ik ben Ankie van den Nieuwendijk en werkzaam bij Administratiekantoor Het Concept vanaf 1 mei 2007.

Eerst heb ik een periode stage gelopen en dat is zo goed bevallen dat ik een vaste aanstelling kreeg van Angelique. Ik werk 8 uur per week en wanneer het even te druk is ben ik voor meerdere uren inzetbaar.

Het bevalt me heel erg goed, vooral op ons nieuwe kantoor in Nuland. Net wat Angelique al zegt, nu zijn we echt fulltime bezig met onze werkzaamheden.

Ik hoop u hier eens te mogen begroeten.

Ankie